Profil

Udskriv

Historie

profil 01Med indkøb af den første lastvogn i oktober 1919 var Lauritz Christensen en rigtig pioner i lastvognsbranchen. Han var faktisk en af de første lastbilvognmænd i Danmark. I begyndelsen bestod det transporterede gods af foderstoffer, mælk og daligvarer.

I dag cirka 105 år senere ledes firmaet af 4 generation  Lars Christensen - og vi kører stadig mælk og dagligvarer, blot i meget større mængder.

profil 02I 1998 omdannedes vognmandsforretningen til A/S og råder nu over cirka 40 lastvogne.

Idégrundlag

Forretningen skal ikke for alt i verden ekspandere, men til stadighed tilpasse sig en størrelse, som muliggør, at vi altid kan yde den gode solide service og præcision, som vore kunder efterspørger.

Medarbejdere

Det er vigtigt for os, at vore medarbejdere føler, at de alle er en del af et samlet team. Vi vil søge at opretholde et godt arbejdsmiljø med arbejdsforhold, som gør arbejdspladsen attraktiv. Vi har flere medarbejdere med meget lang ancinitet.

Miljø og sikkerhed

Vi søger løbende at tilpasse os mulige tiltag til gavn for både det ydre og indre miljø, ligesom vi søger at anskaffe udstyr, som sikrer vore chauffører, medtrafikanter og godset. Chaufførerne deltager løbende i relevante kurser.

Samarbejde

Vi bestræber os på at have langvarige aftaler med leverandører, kunder, offentlige myndigheder, institutioner og andre.

Laur. Christensen og sønner A/S · Karolinevej 13 · 4200 Slagelse · Tlf. 5852 1122

Copyright © 2024 Vognmanden fra Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.